Cégünkről
Cégünkről 345x175
Logó
Több mint 3500 betongyártó üzem,
6 kontinens,
120 országában.

Az ELKON gyárat 1975-ben alapították Isztambulban. ELKON az 1975-ös megalapításától napjainkig meghatározó technikai megoldásokkal szolgál az építőipari gépgyártás területén. Az ELKON cég négy modern gyáregységben folytatja tevékenységét, amelyeknek köszönhetően nemcsak Törökország legnagyobb betonkeverő gyártó vállalatává vált, hanem Európában is a legnagyobbak közé emelkedett. Az ELKON integrált gyártóberendezéseinek, modern technológiai infrastruktúrájának, tapasztalt mérnökeinek és a szakképzett munkatársainak köszönhetően elérte az 500 betonkeverő üzem / év termelési kapacitást. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink kívánalmainak és várakozásainak megfelelően megtervezett és legyártott termékeket biztosíthassunk, a maximális vásárlói megelégedettség elérése érdekében.

ELKON integrált betonkeverő gép gyártását (ELKON cég gyártja le a betonkeverőihez szükséges elemeket az ELKON minőségi és garanciális elvei alapján) 4 gyárában 34000 m2 fedett csarnokban, összesen 65000 m2 területen végzi. Az ELKON a gyártási folyamat minden szakaszában a tervezési fázisból a gyártásig a legmagasabb minőséget igyekszik elérni. Minden terméknek át kell mennie az összes minőségellenőrzési teszten a gyártás első fázisától az utolsó fázisáig. Az ELKON gyárakban az NSF (USA) és a TÜV (Németország) szervezetek által tanúsított ISO 9001: 2008 minőségirányítási rendszert alkalmazzák. Az ELKON gyártásból kivétel nélkül minden termék megfelel az összes műszaki, egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági előírásnak. A „CE”, GOST-R és UKRSERPO tanúsítványok garantálják ezt a követelményt.

Cégünkről 1 Cégünkről 2
Cégünkről 3 Cégünkről 4
Robotok
Logó
Automatizált hegesztő robotok,
a kiváló minőségért.

Az ELKON cég a legfejlettebb technológiát alkalmazza a betongyártó üzemek gyártási folyamatában és felgyorsította technikai infrastrukturális beruházásait annak érdekében, hogy elérje azt a célt, hogy a világ legfejlettebb technológiáját alkalmazó gyártó cég legyen. Ennek a célnak az elérése érdekében a meglévő CNC-feldolgozó gépeken és lézeres vágógépeken felül 12 különböző automata hegesztő robottal gazdagította a gyártás folyamatát.

Robothegesztő gépeinkkel gyártjuk a dupla tengelyes betonkeverő dobokat 1500/1000 literes nagyságtól 7500/5000 literig, valamint a 12 méter hosszúságú, adalékanyag tárolására alkalmas soradagoló silókat, és elsőként Európában a cementcsigákat és csavarozható típusú cementsilókat. Az automatizált robot hegesztésnek köszönhetően magasabb minőségű, pontosabb és gyorsabb gyártás érhető el. Az új robothegesztő gépekkel az ELKON cég termelési kapacitása elérte az 500 darab betonkeverő dob, 1800 darab cementcsiga és 1000 különböző méretű cement siló gyártást évente.

DESIGN TURKEY 2012 - GOOD DESIGN AWARD

Az ELKON részt vett az ELKON MOBILE MASTER 150 ELEPHANT Mobil Betongyártó üzemmel a „Design Turkey 2012 Industrial Design Awards” versenyen, és a beruházási termékek ágazatában elnyerte a „Jó Tervezési” díjat

DESIGN TURKEY 2010 - SUPERIOR DESIGN AWARD

Az ELKON részt vett az ELKOMIX-35 QUICK MASTER kompakt betongyártó üzemével a „Design Turkey 2010 Industrial Design Awards” versenyen, és elnyerte a beruházási termékek ágazatában a „Kiváló Formatervezési díjat”.

Az ELKOMIX-35 QUICK MASTER betongyártó üzem számos előnnyel, például kompakt kialakításával, esztétikai megjelenésével, költséghatékony tengerentúli szállításával, alacsony alapozási költséggel, könnyű helyszíni szereléssel és üzembe helyezéssel hívta fel magára a figyelmet, így elnyerte a befektetési termékek kategóriában a „Superior Design Award” díjat.

Quick Master